Vi översätter Polen för Sverige.

Jubileumstävling!

mar 22, 2022 | aktuellt

Tävlingen är nu avslutad

Vi tackar Helena Riihiaho på Uppsala universitet för det vinnande bidraget och gratulerar till vinsten.

Delta och vinn en bok om språk

I mars fyller NW Språk 4 år och det firar vi som vanligt med en tävling. Svara på en fråga och var med och tävla om boken Svenskan går bananer. En bok om översättningar som syns.

Jubileumstävlingen

Tävlingsfrågan lyder: Vilka språk används inom din organisation idag – internt eller i kommunikationen utåt, och vilka fler språk skulle du gärna vilja se användas? 

Mejla ditt svar till [email protected] senast den 15 mars. Vi vill gärna veta vilka språk som är aktuella just för dig.

översätt svenska polska

Det finstilta

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR-lagen, att vi kan komma att citera ditt inlägg även i andra kanaler än där du ursprungligen publicerat den, att vi lägger till din e-postadress i distributionslistan för vårt nyhetsbrev (du kan när som helst avsluta prenumerationen), eller att vi kan komma att kontakta dig i framtiden.

Vinnaren av tävlingen kommer att väljas ut av NW Språk AB, baserat på vår bedömning av de svar som lämnas in av tävlingsdeltagarna. Personer som uppfyller något av följande kriteriet kan inte delta i tävlingen: familj eller nära släkt med någon medarbetare på NW Språk AB, eller har vunnit någon av våra tävlingar under de senaste två åren.

Senaste inlägg

Kategorier

Arkiv