Vi översätter Polen för Sverige.

1-års jubileum

mar 11, 2019 | aktuellt

Den 15 mars 2019 fyller företaget NW Språktjänster 1 år! Vi har valt ut några milstolpar på vägen till 1-års jubileum.

Den 15 mars 2018 blir företaget registrerat hos Skatteverket. Med formaliteterna på plats kan vi börja förverkliga idéen om kvalitativa språktjänster där språkkunskaper och ett kreativt sinne förenas med förståelse för affären ur kundens perspektiv.

Den 12 april kommer första beställningen – kundutskick på 640 ord som behöver översättas från polska till svenska. Kunden skriver: Vi behöver (en text av) god kvalitet, därför vänder vi oss till er.
12 månader senare har vi behandlat cirka 500 000 ord åt ett 20-tal återkommande kunder.

Spännande uppdrag fortsätter att rulla in under våren. De handlar främst om översättning och korrekturläsning, men även en del tolkning beställs. Ett samarbete med byggsektorn faller sig väldigt naturligt.

Hösten 2018 för med sig en branschkonferens i Malmö – viktigt att hålla sig ajour med vad som händer i branschen samt knyta nya kontakter med kunder och andra översättare.

Vi inleder 2019 med att lansera vår nya logotyp och hemsida – en bra komplettering till vår LinkedIn-kanal där vi varit aktiva ända sedan verksamheten startade: https://www.linkedin.com/company/nwsprak (missa inte att följa oss där!).

I början på året blir vi också medlem i SFÖ, dvs. Sveriges Facköversättarförening – en organisatiom som ställer strikta kvalitetskrav på sina medlemmar.

Vad är planen för framtiden? Vi fortsätter leverera kvalitativa språktjänster där den språkliga kompetensen kombineras med den kulturella kompetensen. Då kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet medan vi tar hand om deras översättningar.

Tävling!

Så klart ska vi ha en tävling och dela ut priser när vi firar ett år! För att vara med i tävlingen, svara på frågan: Vad innebär kvalitet i din bransch?
Skicka ditt svar till oss på kontakt @ nwsprak.se senast den 31 mars, skriv 1 år i ämnesraden. De mest intressanta svaren belönas med en bok.

Senaste inlägg

Kategorier

Arkiv