Vi översätter Polen för Sverige.

Jubileumstävling 2021

apr 1, 2021 | aktuellt

Tävlingen är nu avslutad

Vi tackar Marie Nilsson på Utvecklingsbyrån Öresund för det vinnande bidraget och gratulerar till vinsten.

Delta och vinn en bok om språk

Snart har vi varit verksamma i tre år – de första två åren som NW Språktjänster och sedan september 2020 under det kortare namnet NW Språk AB. Det firar vi förstås med en jubileumstävling. Svara på frågan nedan och var med och tävla om ett exemplar av boken Sveriges språkflora.

språk i Sverige

Jubileumstävlingen

Tävlingsfrågan lyder: Vad skulle du vilja läsa mer om i nyhetsbrevet och i våra andra kommunikationskanaler? 

Vårt fokus idag ligger på att skriva om Polen och det polska språket ur ett svenskt perspektiv samt om användbara språktjänster. Du kanske skulle vilja veta mer om någon specifik Polenfråga? Eller se ett bredare perspektiv på språkfrågorna? Eller någonting helt annat?

Skriv till oss! Vi vill så gärna veta vad som intresserar just dig. Ditt svar vill vi ha senast den 15 mars, skicka det till [email protected].

översätt svenska polska

Det finstilta

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR-lagen, att vi kan komma att citera ditt inlägg även i andra kanaler än där du ursprungligen publicerat den, att vi lägger till din e-postadress i distributionslistan för vårt nyhetsbrev (du kan när som helst avsluta prenumerationen), eller att vi kan komma att kontakta dig i framtiden.

Vinnaren av tävlingen kommer att väljas ut av NW Språk AB, baserat på vår bedömning av de svar som lämnas in av tävlingsdeltagarna. Personer som uppfyller något av följande kriteriet kan inte delta i tävlingen: familj eller nära släkt med någon medarbetare på NW Språk AB, eller har vunnit någon av våra tävlingar under de senaste två åren.

Senaste inlägg

Kategorier

Arkiv